Domowa czekolada

19 października 2017

Jeżeli uwielbiasz czekoladę, ale szukasz wersji fit – ten przepis jest dla Ciebie.

Składniki:

– 2 szklanki daktyli eko

– 0,5 szklanki kakao

– 1,5 szklanki orzechów

– 0, 5 szklanki wiórków kokosowych

Sposób przygotowania:

Do naczynia miksującego w termomiksie wrzucamy wszystkie produkty. Mieszamy na obrotach Turbo 1 minutę. Następnie przekładamy masę do pojemnika na czekoladę ( ja użyłam tego do kostek lodu). Wkładamy do lodówki na 12 godzin. Czekolada jest gotowa następnego dnia.

Smacznego!!!

Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.